Pages

dinsdag, augustus 30, 2016

Cupcakes

I was asked to make a birthday card.  Instead of giving a present, the guests at the party were asked to bring a home made dessert with the printed recipe.  Loved this idea.
Onlangs werd me gevraagd om een verjaardagskaartje te maken.  Gasten op het feest mochten geen cadeautje meebrengen, maar wel een zelfgemaakt nagerecht mèt recept.  Dat idee vond ik leuk genoeg om uit te werken op de kaart. 

First I made a background using blue Distress inks on a craft sheet.
Eerst een achtergrond gemaakt met blauwe Distress inkten op een craft sheet.

I stamped a cupcake using Archival Ink Potting Soil, masked it, stamped another one and cut them out.

Een cupcake gestempeld met Archival inkt Potting Soil, maskertje er op gelegd om een 2de cupcake te stempelen, daarna uitgeknipt.

Vintage Photo Distress ink was used to ink the edges and to do the dots with a stencil.
De randen gesponst met Vintage Photo Distress inkt, en met een stencil ook de dotjes gemaakt.

I used Distress Ink to stamp the lines, title, whisk and spiral bound.
Met Distress inkt werden de lijnen, de titel, de garde en de spiraalbinding gestempeld.

As a finishing touch I added twine and canvas flowers.

Met een touwtje en canvas bloemetjes werd de kaart verder afgewerkt.


I used:
Darkroom Door Stamp Sets:  Calendar, Alphabet Medley, From The Kitchen, Sweet Treats Vol 1
Paperbag Studio Stamp:  Spiral Bound
OBP stamps:  Van Harte, Gefeliciteerd
Distress Inkpads:  Vintage Photo, Salty Ocean, Weathered Wood
Archival Inkpad:  Potting Soil
Twine
Canvas Flowers:  Vaessen

4 opmerkingen:

Thanks for visiting and leaving a note ;)
Comment moderation is enabled temporarily to discourage an annoying spammer.

Bedankt dat je hier was, en voor je reactie ;)
Reacties modereren is tijdelijk ingeschakeld om een vervelende spammer te ontmoedigen.