woensdag, februari 06, 2013

Dictionary - Pram

This week's word in my stamped dictionary is Pram.
Deze week koos ik het woord Pram in mijn gestempeld woordenboekje.

81 stamped pages so far.  I hope to continue to 100 pages.  But it becomes difficult to find a word that I can stamp.
Al 81 pagina's gestempeld.  Ik hoop tot 100 door te gaan, al wordt het steeds moeilijker om nog een woord te vinden dat ik kan stempelen.

Darkroom Door stamps:  Hello Baby

Darkroom Door stamp I used is from the Hello Baby Rubber Stamp set.
Darkroom Door stempels vind je bij Art Journey HIER

4 opmerkingen:

 1. dat moet je toch zeker halen, 100 gestempelde woorden zou keitof zijn. Ik zit te peinzen, maar meestal zal het gewoonweg bladeren zijn en dan valt je oog ergens op. Een tweeling? (daarmee kun je 'smokkelen' :)) Alle bloemen al gehad? En gras? De sluitspeld op de sheet van deze post? Of zijn die bladzijdes al bezet? Een eigen stempel kerven passend bij een woord? Had je niet een leuke vogel gegutst? Oh, wat zou ik graag door je stempelcollectie gaan en woorden roepen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als Dymphie helpt raak je vlot aan 200 :)
  Ik ben onder de indruk, al 81 pagina's. Een dubbele challenge nu, om nog iets te vinden. Stempels genoeg denk ik, maar geen geschikte pagina's meer...Ik heb anders nog wel een woordenboekje hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, heel tof ! Dat moet je toch halen, 100 !! Alle dieren al geprobeerd en bloemen ? Landen en steden en gebouwen ? Bij het woord "text" kan je ook een mooie tekststempel afdrukken.... En bij "ink" misschien een spetterstempel met een inkt-kleur.... Bij "paint" een verfborstel of zoiets...
  Oh, ik zou nog een heel lijstje kunnen vinden, maar ik weet natuurlijk niet of je ook zulke stempels hebt... veel succes !! Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee, zo'n gestempeld woordenboek. 81 pagina's al? Dat zijn een hoop stempels. Op naar de honderd! Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting and leaving a note ;)

Bedankt dat je hier was, en voor je reactie ;)