donderdag, augustus 02, 2012

A Year in Blogposts - July 2012

Just noticed, I completely forgot to post my July summary.
Helemaal vergeten om mijn overzicht van juli te posten.

5 opmerkingen:

 1. Ik dacht al waar blijft het *lol* Ik kijk er graag naar, naar je overzicht! Ik zie een kaart die hier op de schouw staat, ik zie 4 prachtige klokjes ook, mooie oldies, die envelopjes (wow) en 3 AJ pagina's. Zou dat voor augustus ook lukken, 3 pagina's? Wat mezelf betreft twijfel ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jouw maandoverzichten zijn altijd zo heel mooi (en ik kan zien of ik niet per ongeluk iets miste ;)) Dat wordt een pracht van een jaarboek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, maar hier is ie dan... En je kan er een uur naar kijken. Het verveeld echt niet. De krans valt echt op. Maar die vond ik persoonlijk ook iets speciaals. Iets dat we van jou niet gewoon zijn. De bokaaltjes heb ik naar iemand doorgemaild... Daar zullen ze zeker ook gemaakt worden. En het kistje was prachtig. De uurwerkjes, daar blijf ik naar uitkijken. En ze staan zo netjes onder elkaar in het midden van alles. Bedankt dat we altijd mogen meegenieten van al jouw mooie creaties.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel gaaf! Wat een mooi overzicht is dit weer. En wat gaat dat een prachtig jaaroverzichtboek van 2012 worden. Ik kan met er echt op verheugen hoe dat er uit gaat zien, hoewel ik het nooit in mijn handen zal hebben en alleen op je blog zal bewonderen.
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting and leaving a note ;)

Bedankt dat je hier was, en voor je reactie ;)