woensdag, april 14, 2010

Darkroom Door - Robot Photochips

Here's a set I made with Darkroom Door's Robot Photochips, Filmstrips and Wordstrips. Rachel posted the description in English on Darkroom Door blog here.

Een robot-burosetje, gemaakt met de Photochips, Filmstrips en Wordstrips van Darkroom Door. Een stevig potloodbakje gemaakt met vierkante stukken cardboard. De binnenkant beplakt met metaaltape, en rondom robot photochips opgeplakt. De randen zijn met een stift zwart gemaakt.

Een stukje kaartkarton met metaaltape beplakt en door de Cuttlebug gehaald. Een strook robot filmstrip er op aangebracht, en met mini-nietjes (Tim Holtz Tiny Attacher) vastgezet.

Splitpennen van Rayher gebruikt, ze lijken op spijkers.

Het notablokje heeft een zelfklevende kaft. Makkelijk om met aluminiumfolie en nog een fotochip af te werken. Jen Compen had zulke blokjes te koop op de Art Specially stempelbeurs in Zeist.

Allerlei supercoole woorden uit de Wordstrips gekozen om de set te decoreren.

*****

Darkroom Door is doing a Photochips challenge and giveaway, you can win the complete collection, from Prague to Full Bloom, and the new Baby and Art de Fleur Photochips.
Read the details about this challenge & giveaway here.
Bij Darkroom Door is er een Photochips uitdaging en giveaway. Je kan de complete set Photochips, van Prague tot Full Bloom, en ook de nieuwe Baby en Art de Fleur winnen.
Hoe je kan meedoen lees je hier.

8 opmerkingen:

Thanks for visiting and leaving a note ;)
Comment moderation is enabled temporarily to discourage an annoying spammer.

Bedankt dat je hier was, en voor je reactie ;)
Reacties modereren is tijdelijk ingeschakeld om een vervelende spammer te ontmoedigen.