Well, it's not Christmastime yet, but you can't start too soon on making cards.
't Is nog geen kerstmis, maar je kan niet vroeg genoeg aan je kaartjes beginnen.
I colored Philippa's Christmas Pudding with pencils, covered the icing with Versamark (I used a pen) en embossed it with clear embossing powder.
De afdruk is ingekleurd met potloden, een Versamark stift gebruikt over het glazuur van Philippa's Christmas Pudding, en met kleurloos poeder geƫmbossed.
Stamps by Odd Bird Planet
't Is nog geen kerstmis, maar je kan niet vroeg genoeg aan je kaartjes beginnen.
I colored Philippa's Christmas Pudding with pencils, covered the icing with Versamark (I used a pen) en embossed it with clear embossing powder.
De afdruk is ingekleurd met potloden, een Versamark stift gebruikt over het glazuur van Philippa's Christmas Pudding, en met kleurloos poeder geƫmbossed.
Stamps by Odd Bird Planet
Jammie!!
BeantwoordenVerwijderenKrijg gewoon zin in kerst met al die kerstkaartjes...
love this pudding with a frosty glaze!
BeantwoordenVerwijderenLeuke en lekkere kaart.
BeantwoordenVerwijderenBeautiful! Looks good enough to eat!!
BeantwoordenVerwijderenWat een prachtige kaart Godelieve.
BeantwoordenVerwijderenLiefs Riet.x
The kraft cs looks great with the red, embossed white, and black matting. I like the watermark stamping on the cardfront, and the frosting is terrific.
BeantwoordenVerwijderenLovely little card! That frosting looks really good, mmmmmmmm almost edible...
BeantwoordenVerwijderenJenni
Oh no!! Don't tell me you've already started to make your xmas cards!!!!! ;-)
BeantwoordenVerwijderenThis one is beautiful! I always love it when you use some embossed paper
That frosting looks YUMMY!
BeantwoordenVerwijderen