zaterdag, februari 19, 2011

Faux Postage Stamps

I received several emails/questions about yesterday's faux postage stamps card. Here's a picture of the (black) scissors I used. I read in one of my old blogsposts that I bought these scissors in a local shop long ago. Don't know if they can be found online somewhere. The picture below shows a die that came with my Cuttlebug. I prefer scissors, because you can make faux postage stamps in any size.
Ik kreeg een aantal emails/vragen over de postzegelkaart van gisteren. Ik gebruikte de zwarte schaar die je op de foto hierboven ziet. Na wat oude blogberichten na te pluizen, las ik dat ze uit een lokale winkel komt. Ik heb ze al lang geleden gekocht, en weet niet of ze ergens online te koop zijn. Hieronder een foto van een stans die bij mijn Cuttlebug zat, maar ik gebruik liever de schaar, omdat je dan "postzegels" in alle maten kan maken.

2 opmerkingen:

  1. Nu ik die foto zie, ik heb ook nog zo'n stansje, was ik vergeten :) Dat zwarte schaartje 'in ere' houden, heeft juist de gepaste tandjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Godelieve, bedankt voor de moeite! Ik ben al zo lang op zoek naar een schaar met het juiste tandje; ook al om dezelfde reden: zo kun je postzegels maken op elk gewenste maat! Misschien kan ik wat met de opschrift op de schaar...

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting and leaving a note ;)

Bedankt dat je hier was, en voor je reactie ;)